We gaan weer verder, maar wel veilig!!

Hallo lieve gasten,

Taverne Lambieck is geopend maar we houden wel de vinger aan de pols.

De cijfers stijgen weer en het virus is naarstig op zoek naar gastheren maar we doen er alles aan dat laatste te voorkomen.

Het belangrijkste is: we houden het overzicht en blijven checken!
Maximaal 12 couverts dus in onze taverne en daardoor veel ruimte voor iedereen!
Let wel: We plaatsen geen grote groepen of gezelschappen uit meerdere gezinnen aan één tafel!
(4 personen nemen plaats aan een tafel waar 2 en 2 onderling voldoende afstand kunnen houden)angrijkste is: we houden het overzicht en blijven checken!

De strandkrabbensoep staat weer te trekken op het fornuis en het ruikt weer naar vers afgebakken brood. Het wild komt er weer aan, hert; wild zwijn, haas en andere lekkere zaken passeren een dezer dagen weer de revue. Het ruikt weer naar paddenstoelen en specerijen. Verder alles zoals u van ons gewend bent, traditioneel of meerdere kleine gangen in een heerlijk gevarieerd menu met eventueel bijpassende wijnen in een arrangement, het kan allemaal.

Het wordt weer wat frisser buiten, de herfst zit in de lucht, dus de kachel gaat aan en het is weer ouderwets knus en gezellig!

Openingstijden keuken:

De keuken is geopend op woensdag en donderdag van 12.00 uur tot 16.00 uur, we sluiten dan om 17.00 uur
Op vrijdag en zaterdag is de keuken geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur, we sluiten dan rond 21.00 uur.

Openingstijden Laissez faire Art Café,

Het atelier waar Nicole haar keramiek, schilderijen en beelden maakt en verkoopt, workshops doet, zie www.laissezfaireartcafe.nl
De winkel waar Jack mooie meubeltjes en mooie, exclusieve hebbedingen verkoopt, zie www.tavernelambieck.nl
Hier krijgt u ook onze inmiddels befaamde bio-Limoncello en ons pretpakket met al onze smaken voor thuis (kookgemak). 
Van dinsdag t/m donderdag van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Op vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 19.00 uur.


Hopelijk tot gauw, 

Jack en Nicole

Goed Werk !

Huisgemaakte Limoncello

Van Biologische citroenen die van de Amalfikust komen, de Costa Costière, maken we biologische limoncello. Ongeraffineerde rietsuiker, pure alcohol, liefde en geduld zijn de hoofdingrediënten. Halve liter voor 15 euro en 1 liter voor 28,50 euro, 

Soep van strandcrabben

Inmiddels een ware delicatesse! Wij hebben deze in literverpakking voor u ingevroren zodat u deze thuis op uw gemak kunt opwarmen en heerlijk kunt genieten van de smaak van de Franse Rivièra......1 liter voor 18,50 euro
Bereidingstip: warm op tot 95 graden, voeg een scheutje room toe en maak met de staafmixer even luchtig. Serveertip: geroosterd briochebrood met gezouten roomboter en knoflookmayonaise.

Laissez Faire Art café

De winkel staat propvol met de meest prachtige stukken, keramiek, schilderijen, beelden, Komt dat zien! www.laissezfaireartcafe.nl

Gerommeke

Op zoek naar goede raad of hulp voor uw bedrijf? Bel gerust, we komen u graag helpen. Kijk even op de site en krijg een indruk van wat we allemaal voor u kunnen betekenen. www.gerommeke.nl
 

Lambieck's Leuke meuk

Mooie aankleding zoals eettafels, stoelen, kasten, regalen, zitjes, wijnvaten als statafels, krukken, mooie verlichting, snuisterijen, kortom...te veel om op te noemen. Allemaal te zien in onze winkel. Klik hierboven in het horizontale menu voor een greep uit het assortiment.
 
Pretpakket
Thuisgemak mag je het ook noemen. 1 fles wit naar keuze, 1 fles rood naar keuze, 1/2 ltr specerijenjus, 1 ltr soep van strandcrabben, ook als saus te gebruiken, mangocompote, uiencompote, dille creme en huisdressing van 60,50 voor 50 euro.
Zo heb je al onze smaakjes in huis en kun je gemakkelijk je producten verrijken tijdens het koken. Alle ingrediënten zijn ruim houdbaar in de koelkast (3 a 4 weken).

logo taverne lambieck

Krantje

  • 1

Wij gebruiken cookies om onze website en uw ervaring tijdens het gebruik van deze website te verbeteren. Cookies voor de essentiële werking van deze website zijn reeds ingesteld. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive Module Information