Genieten

Onze filosofie is ontstaan uit de historie.

Als chef van een keukenteam van 18 koks en medewerkers (1982-1997)  en als maitre gastvrouw van een team van meer dan 20 medewerkers (1990-1993) leer je heel veel.

Wij doen het nu weliswaar in het klein maar die bagage nemen we nog steeds met ons mee.

Van het verwerken van ambachtelijke producten, ontvangen en verzorgen van vele gasten, leiding geven aan een groot, ambitieus team, vele contacten leggen met boeren, ambachtelijke en ambitieuze leveranciers tot aan het ontwikkelen van kennis, smaak en beleving in de breedste zin van het woord; het maakt allemaal onderdeel uit van wat we nu doen!

Genieten is steeds de bepalende factor.

Als wij genieten dan kunnen we dat ook op onze gasten overbrengen en dan voelt u zich thuis in ons restaurant.

Onze keuken staat letterlijk steeds open, u mag hier altijd naar binnen kijken.

De kinderen gaan altijd mee naar de keuken, en al dan niet onder begeleiding van papa of mama gaan we samen kijken of er iets lekkers voor ze is.

Ze mogen voorproeven, ruiken en kijken en dat daarna vertellen aan hun gezelschap aan tafel.

“Zien doet eten” zeggen we dan.

Zij voelen zich daardoor snel thuis en op hun gemak en dat wordt zeer op prijs gesteld.

 

Wij gebruiken cookies om onze website en uw ervaring tijdens het gebruik van deze website te verbeteren. Cookies voor de essentiële werking van deze website zijn reeds ingesteld. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive Module Information